Týdenní menu

Pondělí 17.06.2019
Polévka: Kukuřičný krém s krutony 15,-        
A: Kuřecí steak s omáčkou DemiGlace a pečenými cherry rajčátky, šťouchané brambory s kousky vyškvařené panchety, domácí tatarská omáčka 106,-        
B: Tortilla plněná čerstvou zeleninou a ovčím sýrem, jogurtový dip 86,-        
C: Zeleninový salát (listové saláty, cherry rajčata, paprika, okurka) s kuřecím masem smaženým v kukuřičných lupínkách, bazalkové pesto, 2ks toustů 96,-        
HOVĚZÍ FLANK (100g), podávaný na špagetách s pestem ze sušených rajčat a s parmezánem 116,-        
Malý předkrmový salátek s toustem 25,-        
Dezert - Čokoládový fondán se šlehačkou 35,-        
Úterý 18.06.2019
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 15,-        
A: Kuřecí gyros se zeleninou, pita chléb, pravé řecké tzatziky 106,-        
B: Smažený eidam a hermelín, šťouchané brambory s petrželkou, domácí tatarská omáčka 86,-        
C: Směs list. salátků a cherry rajčat s grilovaným lososem (70g), bazalkové pesto, bagetka 106,-        
HOVĚZÍ FLANK (100g), podávaný na špagetách s pestem ze sušených rajčat a s parmezánem 116,-        
Malý předkrmový salátek s toustem 25,-        
Dezert - Čokoládový fondán se šlehačkou 35,-        
Středa 19.06.2019
Polévka: Cuketový krém s mátou 15,-        
A: Vepřový steak na mexických fazolkách s kukuřicí, farmářské hranolky 106,-        
B: Marinované kuřecí paličky na zeleninovém ratatouille, česneková bagetka 86,-        
C: Zeleninový salát (listové saláty, cherry rajčata, paprika, okurka) s grilovanými krevetami a limetkovou zálivkou, 2ks toustů 126,-        
HOVĚZÍ FLANK (100g), podávaný na špagetách s pestem ze sušených rajčat a s parmezánem 116,-        
Malý předkrmový salátek s toustem 25,-        
Dezert - Čokoládový fondán se šlehačkou        
Čtvrtek 20.06.2019
Polévka: Kulajda 15,-        
A: Quesadilla s kuř. masem, rajčaty, bazalkou a Chedarem, steakové hranolky, bylinkový dip 106,-        
B: Bramborové noky s anglickou slaninou a špenátovým pestem, sypané parmezánem 86,-        
C: Salát Caesar s grilovaným kuřecím prsíčkem a parmezánem 96,-        
HOVĚZÍ FLANK (100g), podávaný na špagetách s pestem ze sušených rajčat a s parmezánem 116,-        
Malý předkrmový salátek s toustem 25,-        
Dezert - Čokoládový fondán se šlehačkou        
Pátek 21.06.2019
Polévka: Boršč 15,-        
A: Boloňské lasagne, podávané se směsí listových salátků 106,-        
B: Domácí lívance s jahodovou omáčkou a šlehačkou, espresso s mlékem 86,-        
C: Pravý řecký salát s balkánským sýrem a olivami, pita chléb 96,-        
HOVĚZÍ FLANK (100g), podávaný na špagetách s pestem ze sušených rajčat a s parmezánem 116,-        
Malý předkrmový salátek s toustem 25,-        
Dezert - Čokoládový fondán se šlehačkou 35,-        

A-Sport Hotel v Brně hodnocení