Týdenní menu

Pondělí 16.04.2018
Polévka: Kmínová s vejcem        
A: 1. Vepřový steak na mexických fazolkách s anglickou slaninou, hranolky 105,-        
B: 2. Zapečené těstoviny s uzeným masem, čalamáda 98,-        
C: 3. Kuřecí směs s kukuřicí a hráškem, dušená rýže, salátek 105,-        
4. 150g FILÁTKA ZE PSTRUHA na zel. ratatouille, rozpečená bylinková bagetka        
dezert – jahodové mascarpone 158,-        
5. Salát „Caesar“ s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 105,-        
Úterý 17.04.2018
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a kapáním        
A: 1. Svíčková na smetaně (citrón, šlehačka, brusinky), houskový knedlík 105,-        
B: 2. Čočka nakyselo, špekáček, volské oko, steril. okurek, chléb 98,-        
C: 3. Smažené žampióny, šťouchané brambory s pažitkou, domácí tatarská omáčka 105,-        
4. 150g FILÁTKA ZE PSTRUHA na zel. ratatouille, rozpečená bylinková bagetka        
dezert – jahodové mascarpone 158,-        
5. Salát „Caesar“ s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 105,-        
Středa 18.04.2018
Polévka: Hráškový krém s krutony        
A: 1. Pečené mleté biftečky s omáčkou z medu a pomeranče, americké brambory 105,-        
B: 2. Srbské vepřové rizoto sypané eidamem, steril. okurek 98,-        
C: 3. Kuřecí kapsa plněná špenátem a eidamem, šťouch. brambory s petrželkou, salátek 105,-        
4. 150g FILÁTKA ZE PSTRUHA na zel. ratatouille, rozpečená bylinková bagetka        
dezert – jahodové mascarpone 158,-        
5. Salát „Caesar“ s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 105,-        
Čtvrtek 19.04.2018
Polévka: Boršč        
A: 1. Hovězí kostky na pepři a rozmarýnu, dušená rýže, salátek 105,-        
B: 2. Špagety se slaninou, suš. rajčaty a smetanou, sypané parmezánem, zdobené rukolou 98,-        
C: 3. Jelítkový a jitrnicový prejt, kysané zelí, vařené brambory 105,-        
4. 150g FILÁTKA ZE PSTRUHA na zel. ratatouille, rozpečená bylinková bagetka        
dezert – jahodové mascarpone 158,-        
5. Salát „Caesar“ s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 105,-        
Pátek 20.04.2018
Polévka: Batátový krém s krutony        
A: 1. Kuřecí buritto se zeleninou a červenou cibulkou, bylinkový dresink 105,-        
B: 2. Žemlovka s tvarohem, třešňový kompot, espresso s mlékem 98,-        
C: 3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou 105,-        
4. 150g FILÁTKA ZE PSTRUHA na zel. ratatouille, rozpečená bylinková bagetka        
dezert – jahodové mascarpone 158,-        
5. Salát „Caesar“ s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 105,-