Týdenní menu

Pondělí 20.11.2017
Polévka: Cibulačka s opečeným chlebem        
A: 1. Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky 98,-        
B: 2. Čočka nakyselo, opečený špekáček, vejce, steril. okurek, chléb 98,-        
C: 3. Smažené žampióny, šťouchané brambory s pažitkou, domácí tatarská omáčka 98,-        
4. ¼ PEČENÉ HUSY, červené zelí, bramborový a houskový knedlík        
dezert - bramborová lokše s povidlím 228,-        
5. Salát Ceasar s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 98,-        
Úterý 21.11.2017
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou, rýží a hráškem        
A: 1. Pikantní hovězí guláš, houskový knedlík 98,-        
B: 2. Špagety s prosciuttem, sušenými rajčaty a olivami, sypané parmezánem 98,-        
C: 3. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s pažitkou, salátek 98,-        
4. ¼ PEČENÉ HUSY, červené zelí, bramborový a houskový knedlík        
dezert - bramborová lokše s povidlím 228,-        
Středa 22.11.2017
Polévka: Brokolicový krém s krutony        
A: 1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, okurkový salátek 98,-        
B: 2. Hovězí carpaccio s rukolou a hoblinkami parmezánu, bylinková bageta 98,-        
C: 3. Smažené žampióny, šťouchané brambory s pažitkou, domácí tatarská omáčka 98,-        
4. ¼ PEČENÉ HUSY, červené zelí, bramborový a houskový knedlík        
dezert - bramborová lokše s povidlím 228,-        
5. Salát Ceasar s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 98,-        
Čtvrtek 23.11.2017
Polévka: Kulajda        
A: 1. Vídeňská roštěná, hranolky, domácí tatarská omáčka 98,-        
B: 2. Bramborové noky se smetanovou kari omáčkou a filovaným kuřecím prsíčkem,        
C: sypané parmezánem 98,-        
3. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s pažitkou, salátek 98,-        
4. ¼ PEČENÉ HUSY, červené zelí, bramborový a houskový knedlík        
dezert - bramborová lokše s povidlím 228,-        
Pátek 24.11.2017
Polévka: Boršč        
A: 1. Kuřecí steak na grilované zelenině (lilek, cuketa, paprika, cherry rajčata, baby brambory),        
B: bazalkové pesto 98,-        
C: 2. Špagety s anglickou slaninou a smetanovou omáčkou, sypané parmezánem 98,-        
3. Smažené žampióny, šťouchané brambory s pažitkou, domácí tatarská omáčka 98,-        
4. ¼ PEČENÉ HUSY, červené zelí, bramborový a houskový knedlík        
dezert - bramborová lokše s povidlím 228,-        
5. Salát Ceasar s grilovaným kuřecím masem a parmezánem 98,-